Close

Ravintola Nepal nouto ruoka – Nepalilainen take away Espoo

16/03/2021

Ravintola Nepaliin Nepalilainen takeaway ruoka-annoksia on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Ruoka-annoksiamme voi tilata mukaan helposti verkossa!

Voit tilata Nepalilainen ruoka kotiinkuljetuksella Foodoran kautta tai tehdä tilauksen myös puhelimitse/sähköpostilla ja noutaa ruoka itse Kivenlahdestä. Kaikista suoraan verkkokaupasta ja ravintolaan tehdyistä ja itse noudetuista tilauksista -1e per annos.

Tarjolla take away lounas annoksia ti-pe klo 11-15, muulloin voimassa on Nepaliin A’la carte ruokalista. A’la carte ruoka voi tilata ravintolan aukioloaikojen mukaan.

 

Nepal Kivenlahti aukioloajat:
Ti-To: klo 11.00-21.00
Pe: klo 11.00-22.00
La: klo 12.00-22.00
Su: klo 12.00-21.00

Nepalilainen take away Espoo

Tilaa Nepalilainen take away -annokset verkosta, puhelimitse tai sähköpostilla ja nouda ravintolasta.

Hyväksymme tällä hetkellä maksutapoina käteismaksun, korttimaksun, Edenred-kortin, Smartumin, E-passin ja Eazybreakin. Suosithan lähimaksua.

Meillä on myös ulosmyyntilupa, joten nappaa Take Away -ateriasi kylkeen Nepalilainen olutta, intialainen olutta siideriä tai lonkeroa !

Nepalilainen kotiinkuljetus Espoo

Maukasta ja helppoa Nepalilainen ravintolaruokaa kotiin toimitettuna. Kivenlahden ravintola Nepalista voi tilata ateriat kotiinkuljetettuna. Ateriaan kuulu lämmin ruoka, raita, salaatti ja naan leipä.

Nepalilainen Masala ruokaa valmistavan Nepaliin annoksia, esimerkiksi Butter chicken, Kukhura Korma, Shahi Paneer, Palak Panir, Samosa, Malai Kofta, Thali ja Sizzler saa noudettuna tai tilaa kotiinkuljetettuna Woltin tai Foodoran kautta.

Foodora ja Wolt kuljettaa meidän herkut lämpölaatikoissa Kivenlahden lähialueille esim. Saunalahti, Kurttila, Espoonlahti, Soukka, Tillinmäki, Nöykkiö, Laurinlahti, Vanttila, Latokaski, Eestinlaakso, Hannus, IIvisniemi, Kaitaa, Iivisniemenkatu, Matinkylä, Iso Omenaan ja Pikkulaivaan.