nepal ravintola espoo logo

Nepalilainen ravintola ruoka Espoo kotiinkuljetus

Jos etsit parasta ravintolaa Espoosta, Nepal Kivenlahti ei kannata jättää väliin! Ruoka jättää sinulle pysyvän onnellisen muiston. Ravintolassamme tarjoilemme valtavan valikoiman aitoja nepalilaisia ruokia, erilaisia oluita ja kasvis- tai vegaanivaihtoehtoja. Paras vegaaninen illallinen.

Sijaitsemme Kivenlahdessa, Espoossa ja toivotamme sinut tervetulleeksi käymään ravintolassamme. Käytämme laadukkaita raaka-aineita ja valmistamme ne omin käsin. Siksi voit huomata, että olemme saaneet kehuja ruoastamme, mutta älä epäröi tulla käymään ja maistamaan, miten hyvää ruokamme on !

Tervetuloa ravintolaan. Tarjoilemme Espoon / Helsingin parasta nepalilaista ruokaa. Rentoudu ja nauti tästä viihtyisästä ravintolasta ja sen lämpimästä ilmapiiristä. Salaiset ainesosamme ovat rakkaus, onnellisuus, ilo ja tietysti paljon mausteita! Tulevaisuuden tavoitteemme on tarjota sekä jännittäviä ruokalajeja että nousta yhdeksi Espoon parhaista ravintoloista.

Ravintola Nepal Espoo kotiinkuljetus

Ravintola Nepaliin Nepalilainen takeaway ruoka-annoksia on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Ruoka-annoksiamme voi tilata mukaan helposti verkossa!

Voit tilata Nepalilainen ruoka kotiinkuljetuksella Foodora, Woltiin kautta tai tehdä tilauksen myös puhelimitse/sähköpostilla ja noutaa ruoka itse Kivenlahdestä. Kaikista suoraan verkkokaupasta ja ravintolaan tehdyistä ja itse noudetuista tilauksista -1e per annos.

Tarjolla take away lounas annoksia ti-pe klo 11-15, muulloin voimassa on Nepaliin A’la carte ruokalista. A’la carte ruoka voi tilata ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Nepalilainen ravintola Espoonlahden Lippulaivan lähellä

Tilaa Nepalilainen take away -annokset verkosta, puhelimitse tai sähköpostilla ja nouda ravintolasta. Hyväksymme tällä hetkellä maksutapoina käteismaksun, korttimaksun, Edenred-kortin, Smartumin, E-passin ja Eazybreakin. Suosithan lähimaksua. Meillä on myös ulosmyyntilupa, joten nappaa Take Away -ateriasi kylkeen Nepalilainen olutta, intialainen olutta siideriä tai lonkeroa !

Millaista on nepalilainen ruoka ?

Nepalilainen ruoka on mausteista, tulista ja sisältää paljon tuoreita ainesosia.Käytämme erilaisia mausteita ja yrttejä, kuten inkivääriä, valkosipulia, maustepippuria, kurkumaa, chilijauhetta jne. lähes kaikissa resepteissä. Nepalilainen ruoka on monella tavalla mielenkiintoista. Ruoka on joko yksinkertaista riisiä ja linssejä tai se voi olla niinkin monimutkaista ja mausteista kuin tikkas.

Maukasta ja helppoa Nepalilainen ravintolaruokaa kotiin toimitettuna. Kivenlahden ravintola Nepalista voi tilata ateriat kotiinkuljetettuna. Ateriaan kuulu lämmin ruoka, raita, salaatti ja naan leipä.

Nepalilainen Masala ruokaa valmistavan Nepaliin annoksia, esimerkiksi Butter chicken, Kukhura Korma, Shahi Paneer, Palak Panir, Samosa, Malai Kofta, Thali ja Sizzler saa noudettuna tai tilaa kotiinkuljetettuna Woltin tai Foodoran kautta.

Foodora ja Wolt kuljettaa meidän herkut lämpölaatikoissa Kivenlahden lähialueille esim. Saunalahti, Kurttila, Espoonlahti, Soukka, Tillinmäki, Nöykkiö, Laurinlahti, Vanttila, Latokaski, Eestinlaakso, Hannus, IIvisniemi, Kaitaa, Iivisniemenkatu, Matinkylä, Iso Omenaan ja Pikkulaivaan.

Your Order

Ostoskori on tyhjä.

No products in the cart.

Online tilaus

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.