Close

Yksityisyyden suoja

Ravintola Nepal (”me”, ”me” tai ”meidän”) toimii www.ravintolanepal.fi sivustolla (”palvelu”).
Tämä sivu kertoo politiikkamme tietojenkeruun osalta käyttää, ja kun käytät palveluamme ja valintoja henkilötietojen luovuttamista liittämäsi tiedot. Privacy Policy Ravintola Nepal perustuu vapaa yksityisyyden politiikan malli verkkosivuilla.
Voimme käyttää tietoja ja parantaa palvelua. Palvelua käyttämällä hyväksyt keräämisen ja käytön tietoja tämän käytännön mukaisesti. Ellei toisin mainita tässä tietosuojakäytännössä, termit tässä tietosuojakäytännössä on sama sisältö kuin meidän Käyttöehdot, pääsee www.ravintolanepal.fi
Tietojen kerääminen ja käyttö
Voimme kerätä erilaisia tietoja eri tarkoituksiin ja parantaa palveluamme teille.

Tietoja kerätään

HENKILÖTIEDOT

New Nepal Oy käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyydensuojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt käyttäjätiedot ovat osa New Nepal Oy:n asiakasrekisteriä ja niitä käytetään vain siinä määriteltyyn tarkoitukseen. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään tai hänen edustajiltaan, viranomaisten pitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotieto- ja asiakashäiriörekistereistä. Palvelutapahtuman niin edellyttäessä New Nepal Oy tallentaa viestejä varmistaakseen viestin sisällön. Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on saatavilla New Nepal Oy:ltä.

New Nepal Oy voi kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja sivujen käytöstä, liikenteestä, tapahtumista ja muista sivuihin liittyvistä tilastotiedoista. New Nepal Oy voi myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta tahoilta. Tällaista tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi.

Tilaamalla ravintolanepal.fi-palvelusta asiakas on lukenut ja hyväksynyt verkkokaupan rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään palvelun asiakkaaksi.

SÄHKÖPOSTI

Avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata. Käyttäjien tulee välttää henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten viestien välittämistä New Nepal Oy:lle sähköpostitse. Yhtiö ei ole velvollinen toteuttamaan avoimen sähköpostin välityksellä annettuja toimeksiantoja tai palvelupyyntöjä. New Nepal Oy:llä on oikeus käyttäjän pyynnöstä toimittaa sähköpostin välityksellä tietoja käyttäjän määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. New Nepal Oy ei vastaa mistään avoimessa tietoverkossa lähetetyistä viesteistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista.

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja miten palvelu on saatavilla ja käytetään (”käyttötiedot”). Käyttötietojen saattavat sisältää esimerkiksi tietokoneen Internet Protocol-osoite (esimerkiksi IP-osoite), selaimen tyyppi, selaimen versio, sivut palveluumme, joilla käyt, aika ja vierailupäivää aika samoilla sivuilla laitteelle tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Sivujen pääasiallisena palveluntuottajana toimii New Nepal Oy. Postiosoite: Ravintola Nepal, Kivenlahdenkatu 1, 02320 Espoo, y-tunnus: 2701627-2. Käyntiosoite: Kivenlahdenkatu 1, 02320 Espoo. Puhelin: 093489009

New Nepal Oy antaa oikeuden tarkastella ja ladata tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen edellyttäen, että käyttäjä säilyttää kaikki alkuperäisen aineiston tekijänoikeustiedot ja muut omistusoikeustiedot kaikissa aineistoista ottamissaan kopioissa. Tämän sivuston aineistoa ei saa muokata millään tavoin tai jäljentää tai julkisesti näyttää, esittää tai jakaa tai muuten käyttää julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen ilman New Nepal Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tämän sivuston aineiston käyttäminen mihin tahansa tarkoitukseen muilla verkkosivustoilla tai verkkoon kytketyssä tietokoneympäristössä on kielletty.

Seuranta & evästeiden tiedot

Käytämme evästeitä ja samanlainen seuranta teknologioiden seuraaminen palveluamme ja pitää tiettyjä tietoja.
Evästeet ovat tiedostoja pieni määrä tietoa, joka voi sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet sivusto lähettää selaimeesi ja laitteesta. Myös käytettyä ovat beacons, Tunnisteet ja komentosarjat kerätä ja seurata tietoja parantaa ja analysoida palveluamme.
Voit määrätä selaimen kaikki evästeet torjutaan tai evästeen lähettämisestä tulee. Kuitenkin, jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitakin osia palvelumme.
Kun käytät palveluamme, pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietoja, joiden avulla voidaan ottaa yhteyttä tai tunnistamiseen (”henkilökohtaiset tiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla, mutta ei rajoitu:
• Sähköpostiosoite
• Etunimi ja sukunimi
• Puhelinnumero
• Evästeet ja käyttötiedot

Seuranta & evästeiden tiedot

Käytämme evästeitä ja samanlainen seuranta teknologioiden seuraaminen palveluamme ja pitää tiettyjä tietoja.
Evästeet ovat tiedostoja pieni määrä tietoa, joka voi sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet sivusto lähettää selaimeesi ja laitteesta. Myös käytettyä ovat beacons, Tunnisteet ja komentosarjat kerätä ja seurata tietoja parantaa ja analysoida palveluamme.
Voit määrätä selaimen kaikki evästeet torjutaan tai evästeen lähettämisestä tulee. Kuitenkin, jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitakin osia palvelumme
Jälkeen lähettämistä tällaisia tietoja tämän tietosuojakäytännön suostumuksesi edustaa sopimuksen että siirto.
Ravintola Nepal toteuttaa kaikki toimet kohtuudella tarpeen varmistaa, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti henkilötietojen siirto toteutetaan organisaation tai maan ellei ole riittävien tarkastusten paikka, muun muassa tietoja ja muita henkilökohtaisia tietoja.

Tietojen luovutus

Oikeudelliset vaatimukset

Ravintola Nepal luovuttaa henkilötietojasi hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen:
• Noudattaa oikeudellista velvoitetta
• Suojella ja puolustaa oikeuksia tai omaisuutta Ravintola Nepal
• Estää tai tutkia mahdollisesti olevista rikkomuksista palvelun yhteydessä
• Suojella henkilökohtaista turvallisuutta käyttäjien palvelun tai yleisön
• Suojaamaan oikeudellinen vastuu

Tietojen suojaamisen

Tietojen suojaus on meille tärkeää, mutta muista, että mitään menetelmää Internetin kautta suoritettu lähetystapa tai elektroninen tallennustapa on 100 % turvallinen. Kun pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttävin keinoin suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi, emme voi taata täydellistä turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voivat käyttää kolmannen osapuolen yritykset ja yksityishenkilöt helpottaa palvelumme (”palveluntarjoajat”), tarjota palveluja puolestamme, suorittamaan palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan meitä analysoida, miten palvelua käytetään.
Nämä kolmannet osapuolet pääsevät henkilötietoja vain näiden tehtävien suorittamiseen puolestamme ja velvollisuus luovuttaa tai käyttää muihin tarkoituksiin.

Analytics

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajien ja analysoivat käyttää palveluamme.
Google Analytics
Google Analytics on web analytics-palvelu tarjoaa Google joka seuraa ja raportoi verkkosivujen liikenteen. Google käyttää kerättyjä, seurata ja valvoa palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja contextualize ja muokata mainoksia mainonta verkossa.
Voit jättäytyä pois tehneensä oman toiminnan palvelussa saatavilla Google Analyticsiin asentamalla Google Analytics estävä selaimen lisäosa. Lisäosan estää Google Analytics JavaScript (ga.js, analyyttinen ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsin vierailut toimintaa.
Saat lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä käy Googlen käyttöehdot web-sivu: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Linkit muihin sivustoihin

Meidän palvelussa voi olla linkkejä muihin sivustoihin, jotka eivät ole meille. Jos klikkaat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustoon. Me suosittelemme sinua tarkistamaan Privacy Policy jokaiseen sivuston käyt.
Eivät voi valvoa ja ottaa vastuuta yksityisyyden politiikkaa tai käytännöistä minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei käsitellä kukaan alle 18 (”lapset”).
Me ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiaita. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja ovat tietoisia siitä, että lapsesi on antanut meille henkilökohtaisia tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että keräämämme henkilötiedot lapsille ilman vanhempien suostumusta tarkastaminen, ryhdymme toimenpiteisiin tietojen poistaminen palvelimilta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää yksityisyyden suoja ajoittain. Ilmoitamme muutoksista julkaisemalla uuden Privacy Policy sivua.
Annamme sinulle sähköpostilla ja/tai näkyvällä ilmoituksella palveluamme ennen muutoksen voimaan astumista ja päivittää ”voimaantulopäivä” yläosassa tietosuojakäytännön.
Sinun kannattaa tarkistaa Tämä Tietosuojakäytäntö ajoittain muutoksia. Muutokset tähän Privacy Policy ovat tehokkaita, kun ne kirjataan tällä sivulla.

VERKKOKAUPPA

TOIMITUSAIKA

Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä.

TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiviestillä, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeat, jotta vahvistukset saadaan toimitettua perille.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Tilaukset maksetaan etukäteen maksukortin Credit- tai Debit-maksuominaisuudella Nets Oy:n maksuosiossa tai Checkout Finland Oy:n verkkomaksupainikkeilla. Maksun jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen ravintolaan. Maksuvälineinä hyväksymme yleisimmät maksukortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard) ja kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut. Kotibotilla tilaus maksetaan etukäteen Checkout Finland Oy:n luottokorttipainikkeilla tai OP-ryhmän Pivo-palvelulla.

MAKSAMINEN VERKKOPANKISSA

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksun saajana on Checkout Finland Oy.

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Yhteystiedot: Checkout Finland Oy

Y-tunnus: 2196606-6

Osoite: Varastokatu 3 A, 33100 Tampere

Puhelin: 0800 552 010, arkisin klo 9.00 – 17.00

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS

Tilaajan tiedot tallennetaan New Nepal Oy:n asiakasrekisteriin.

REKLAMAATIO

Jos toimituksessa tai tuotteessa on vikaa, ota yhteyttä . Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot. Toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä reklamaatioissa tai kysymyksissä ota yhteys suoraan toimittavaan ravintolaan nopeuttaaksesi tiedonkulkua. Kotibotilla tehdyissä tilauksissa tilausvahvistuksessa ei ilmoiteta toimittavan ravintolan tietoja. Tällöin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai sosiaalisen median kanaviemme kautta.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä yksityisyyden suoja, ota meihin yhteyttä:
Ravintola Nepal
New Nepal Oy
Y-tunnus: 2701627-2
• Sähköpostitse: info@ravintolanepal.fi
• Puhelinnumero: 093489009
• Postitse: Kivenlahdenkatu 1, 02320 Espoo