Etsitkö makumatkaa Himalajan vuorille suoraan Espoosta? Ei hätää, sillä Nepali Ravintola Nepal tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä aivan lähelläsi, osoitteessa Kivenlahdenkatu 1.

Nepalilainen ravintola Espoossa on kuin pieni palanen Nepalista keskellä Suomea. Me Ravintola Nepalissa olemme ylpeitä siitä, että olemme palvelleet nepalilaista ruokaa Espoossa jo noin 10 vuoden ajan. Kivenlahdenkatu 1:ssä sijaitseva Nepali ravintola Nepal on kivenheiton päässä Espoontorilta, vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan aitoa nepalilaista ruokaa Helsingin alueella, ja teemme sen ylpeydellä ja intohimolla. Nepalilainen ravintola Nepal on tunnettu korkealuokkaisesta asiakaspalvelustaan ja autenttisesta nepalilaisesta ruokalistastaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme makumatkan Himalajan huipulle, tuoden esiin nepalilaisen keittiön monimuotoisuuden ja rikkauden jokaisella maistuvalla annoksella.

Nepalilainen ravintola Nepal on sijainniltaan erittäin kätevästi Espoontorin, Lippulaivan ja Ison Omenan läheisyydessä. Monet asiakkaamme tulevat meille lounaalle tai illalliselle kaupungin kiireisen päivän päätteeksi, ja he arvostavat sitä, että voivat nauttia aidoista nepalilaisista mauista vain lyhyen ajomatkan päässä.

Kivenlahti on kaunis ja rauhallinen alue Espoossa, ja Nepalilainen ravintola Nepal on osa paikallista yhteisöä tarjoamalla herkullisia ruokia ja lämminhenkistä palvelua niin paikallisille asukkaille kuin kaupungissa vieraileville. Riippumatta siitä, oletko sitten Nepalin ruoan konkari tai vasta-alkaja, meillä on tarjota jotain jokaiseen makuun.

Tervetuloa siis nauttimaan aidoista nepalilaisista makuelämyksistä Ravintola Nepalissa Espoossa. Kivenlahdenkatu 1:ssä odottaa sinua herkullinen ruokalista, ystävällinen palvelu ja mahdollisuus uppoutua nepalilaisen keittiön lumoihin. Olemme täällä palvellaksemme sinua, olipa kyseessä sitten rento lounashetki, romanttinen illallinen tai juhlat ystävien kanssa. Nähdään pian!

Tilauksesi

Ostoskori on tyhjä.

No products in the cart.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.