Close

Meistä

Ravintola Nepal on hyvä Nepalilainen ravintola Espoon Kivenlahdessa

Espoossa sijaitseva nepalilainen ravintola Nepal on erinomainen vaihtoehto, etsitpä sitten lounaspaikkaa, illallista tai take away -annoksia. Jos haluat herkutella hyvällä nepalilaisella ruoalla Espoossa, kannattaa suunnata meille. Sijaitsemme Kivenlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten tänne pääset kätevästi esimerkiksi Iso Omenan, Espoonlahden, Espoon keskuksen, Tapiolan, Saunalahden tai Suomenojan lähistöltä. Espoon ravintolatarjonnassa olemme siis hyvä vaihtoehto!

Nepalilainen ravintolamme tarjoaa lounasta joka arkipäivä kello 11.00-15.00 välisenä aikana. Voit valita laajasta lounaslistastamme mieleisesti annoksen. Jokaiseen annokseen sisältyy pääruoan lisäksi basmatiriisiä, naan-leipää sekä salaattia. Jälkiruoaksi voit valita joko kahvin tai nepalilaisen teen. Meillä nautit edullisen ja maittavan lounaan, hinnat vaihtelevat valitsemasi lounasannoksen mukaan.

Nepalilainen ravintolaruoka myös mukaan

Jos haluat ostaa ruokaa kotiin tai työpaikalle vietäväksi, se onnistuu myös. Tämä nepalilainen ravintola tarjoaa ruokaa myös take away -annoksina, joten voit herkutella maittavilla annoksilla missä ja milloin vain. Lounaan lisäksi tarjoamme ruoka-annoksia À la carte -listaltamme. Tarjoamme esimerkiksi herkullisia keittoja alkupaloiksi.

Pääruokiemme valikoimiin kuuluu niin kasvisvaihtoehtoja kuin kala-, lammas-, ja kanaruokiakin. Meiltä saat totta kai myös perinteiset sizzler-thali-annokset. Myös juomavalikoimamme on kattava. Siihen kuuluu kaikkien perinteisten ruokajuomien lisäksi mm. siiderit, oluet sekä valko- ja punaviinit sekä kahvit ja limsat. Tarjoamme lisäksi sekä suolaisia että makeita lassi-juomia. Hae vaikka ihana mangolassi take away-juomana mukaasi!

Ravintola Nepal sijaitsee Espoossa, osoitteessa Kivenlahdenkatu 1.