nepal ravintola espoo logo

Ravintola Nepal on hyvä Nepalilainen ravintola Espoon Kivenlahdessa.
Espoossa sijaitseva nepalilainen ravintola Nepal on erinomainen vaihtoehto, etsitpä sitten lounaspaikkaa, illallista tai take away -annoksia. Jos haluat herkutella hyvällä nepalilaisella ruoalla Espoossa, kannattaa suunnata meille. Sijaitsemme Kivenlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten tänne pääset kätevästi esimerkiksi Iso Omenan, Espoonlahden, Lippulaivan, Espoon keskuksen, Tapiolan, Saunalahden, Korkkonummen Masalan tai Suomenojan lähistöltä. Espoon ravintolatarjonnassa olemme siis hyvä vaihtoehto!

Nepalilainen ravintolamme tarjoaa lounasta Tiistaista Perjantaihin  kello 11.00-15.00 välisenä aikana. Voit valita laajasta lounaslistastamme mieleisesti annoksen. Jokaiseen annokseen sisältyy pääruoan lisäksi basmatiriisiä, naan-leipää sekä salaattia. Jälkiruoaksi voit valita joko kahvin tai nepalilaisen teen. Meillä nautit edullisen ja maittavan lounaan, hinnat vaihtelevat valitsemasi lounasannoksen mukaan.

Nepal Kivenlahti Aukioloajat:

Ti-To: klo 11.00-21.00
Pe: klo 11.00-22.00
La: klo 12.00-22.00
Su: klo 12.00-21.00

Nepalilainen ravintolaruoka myös mukaan

nepalilainen ravintola

Jos haluat ostaa ruokaa kotiin tai työpaikalle vietäväksi, se onnistuu myös. Tämä nepalilainen ravintola tarjoaa ruokaa myös take away -annoksina, joten voit herkutella maittavilla annoksilla missä ja milloin vain. Lounaan lisäksi tarjoamme ruoka-annoksia À la carte -listaltamme. Tarjoamme esimerkiksi herkullisia keittoja alkupaloiksi.

Pääruokiemme valikoimiin kuuluu niin kasvisvaihtoehtoja kuin kala-, lammas-, ja kanaruokiakin. Meiltä saat totta kai myös perinteiset sizzler-thali-annokset. Myös juomavalikoimamme on kattava. Siihen kuuluu kaikkien perinteisten ruokajuomien lisäksi mm. siiderit, oluet sekä valko- ja punaviinit sekä kahvit ja limsat. Tarjoamme lisäksi sekä suolaisia että makeita lassi-juomia. Hae vaikka ihana mangolassi take away-juomana mukaasi!

Ravintola Nepal sijaitsee Espoossa, osoitteessa Kivenlahdenkatu 1.

Nepalilainen ravintola Espoonlahden Lippulaivan lähellä

Tunnelmallinen ravintola Nepal sijaitsee Kivenlahden metroaseman vieressä. Tule nauttimaan lounaasta, a la carte menusta tai järjestä yritystapahtuma. 

Ravintolamme sijaitsee lähellä kauppakeskus Lippulaivasta, Iivisniemestä, Kirkkonummen Masalasta, Kauklahdesta, Saunalahdesta ja Iso omenasta.   Tilaa Nepalilainen take away -annokset verkosta, puhelimitse tai sähköpostilla ja nouda ravintolasta.

Hyväksymme tällä hetkellä maksutapoina käteismaksun, korttimaksun, Edenred-kortin, Smartumin, E-passin ja Eazybreakin. Suosithan lähimaksua.

Meillä on myös ulosmyyntilupa, joten nappaa Take Away -ateriasi kylkeen Nepalilainen olutta, intialainen olutta siideriä tai lonkeroa !

Your Order

Ostoskori on tyhjä.

No products in the cart.

Online tilaus

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.